het Ruwer team zoekt jou!

Intercedent / recruiter / talent scout
Wij zijn op zoek naar versterking. Bij het gezelligste uitzend/recruitement bureau van Amsterdam zoeken we een salestijger(in) die een kick krijgt van een nieuwe opdracht scoren en met gevoel die perfecte match tussen klant en kandidaat maakt. Affiniteit met de creatieve sector is een dikke plus.

Je kent je weg op social media en weet elke keer de juiste tone of voice te gebruiken. Je ontmoet mensen uit de creatieve industrie op elk niveau. Je kunt goed luisteren en snapt wat er gevraagd wordt. En door slimme vragen te stellen help je de klant met het opstellen van het ideale profiel.

Zo ziet je dag eruit : Je begint met een goede kop koffie en kijkt in je mailbox. Je bekijkt de nieuwe inschrijvingen en nodigt ze uit voor een intake. Die plan je in, in overleg met het kleine team. Vervolgens ga je op zoek naar de ideale kandidaat voor die leuke klant waar je gisteren op bezoek bent geweest. Dit doe je in onze database of via de bekende social media kanalen. Vervolgens eet je gezellig een lekkere lunch met zijn allen. Daarna ga je online zoeken naar openstaande vacatures en bel je de desbetreffende bedrijven. En natuurlijk weet jij precies wat je moet zeggen om die leuke baan in te vullen met één van je kandidaten. En voor je het weet is het alweer tijd om af te sluiten. En afhankelijk van hoe de dag is verlopen, spelen we een potje darts of drinken we een biertje om de successen van de week te vieren. Dit is overigens niet perse alleen op vrijdag.

Als jij hier net zo enthousiast van wordt als wij, zien we graag snel je CV.

Gevraagd

– Minimaal 32 uur per week beschikbaar

– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

– Engels is een pré

– Ervaring in sales is een must

Soort dienstverband: Onbepaalde Tijd

Interesse? Mail je CV aan ron@ruwer.nl

ZZP ruwer