over ons

en wat we doen

Professionals voor succes

 Aandacht en beleving. Daar is creativiteit voor nodig. Ruwer begrijpt als geen ander het creatieve proces. Wij denken immers al meer dan 20 jaar met onze opdrachtgevers mee. Ruwer begrijpt het creatieve proces vanaf de eerste vluchtige gedachte tot aan het eindresultaat.
We begrijpen de organisaties die mede dankzij hun creativiteit succesvol zijn. En we leveren de professionals die voor dat succes nodig zijn. Talent voor design, development en data.

Talent op ieder niveau

Er staan op elk niveau professionals bij ons ingeschreven. We selecteren talent voor creatie, software development en data vanuit Nederland, de overige EU landen en soms van buiten de EU. Onze kennis van de verschillende vakgebieden, van de functies en van de constant veranderende markt en eisen zijn daarbij belangrijke factoren.

Onze samenwerking

Ruwer plaatst kandidaten voor tijdelijk en voor vast.  Succesvol talent vinden en plaatsen valt of staat met transparantie en betrouwbaarheid. We leggen daarom vooraf de verwachtingen vast en spreken af hoe we omgaan met de introductie en beoordeling van kandidaten.
Nadat we gezamenlijk duidelijke afspraken hebben gemaakt gaan we aan de slag met een Analyse van de vacature; Voorstel/bespreking van benodigde opleidingsniveau, skills, ervaring, verwachting; Selectie en introduceren van geschikte kandidaten met motivatie en tarief of salaris.

De kandidaten die worden voorgesteld hebben altijd recentelijk een uitgebreide persoonlijke intake gehad met Ruwer.
Ook zijn er veel kandidaten die we al vanaf hun opleiding volgen. Ruwer heeft een goed contact met het onderwijs (MBO/HBO/WO en Academie) waardoor veel professionals ons al hun hele professionele leven kennen.

We zijn NEN gecertificeerd en lid van de NBBU.