over ons

en wat we doen

Professionals voor succes

Aandacht en beleving. Daar is creativiteit voor nodig. Ruwer begrijpt als geen ander het creatieve proces. Wij denken immers al meer dan 20 jaar met onze opdrachtgevers mee.

We zijn geen head-hunters, we stalken geen kandidaten op LinkedIn. Via ons netwerk reageren de kandidaten zelf op de vacatures en zijn dus gemotiveerd om aan de slag te gaan.

We begrijpen de organisaties die mede dankzij hun creativiteit succesvol zijn. En we leveren de professionals die voor dat succes nodig zijn. Talent voor (digital)design, account, (digital)projectmanagement, strategie, (social)content en media.

Talent op ieder niveau

Er staan op elk niveau professionals bij ons ingeschreven. Onze kennis van de verschillende vakgebieden, van de functies en van de constant veranderende markt en eisen zijn daarbij belangrijke factoren.

Onze samenwerking

Ruwer plaatst kandidaten voor tijdelijk en voor vast.  Succesvol talent vinden en plaatsen valt of staat met transparantie en betrouwbaarheid. We leggen daarom vooraf de verwachtingen vast en spreken af hoe we omgaan met de introductie en beoordeling van kandidaten.

Er zijn veel kandidaten die we al vanaf hun opleiding volgen. Ruwer heeft een goed contact met het onderwijs (MBO/HBO/WO en Academie) waardoor veel professionals ons al hun hele professionele leven kennen.

HR diensten

Houd als bedrijf meer focus op je kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een efficiënte en professionele HR-ondersteuning. Ruwer kan helpen bij on-boarding, we denken mee met arbeidsovereenkomsten en helpen bij personeels ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van training.

We zijn NEN gecertificeerd en lid van de NBBU.